apr232009

Sol, skare och grillning!

Skrivet av Mia klockan 18:26

Nu är jag tillbaka i Östersund igen efter två veckor hemma i P-vaara. Har varit skönt att få vara hemma och träffa familjen igen, även om det har varit full rulle med att försöka hänga med Elijas och kompani upp och ner för pulkbacken.

Här i Östersund blir det kanske inte pulkaåkning men igår blev det lång lunch med Eva på MR Husman och sedan en vända ner på stan och spana på lite kläder och annat... När vi var klara där lagade vi tacomiddag och sedan var det bara att packa väskan inför dagens pass som blev skaråkning i bydalsfjällen. Riktigt fint var det, hård skare och sol! Vi var kanske ute i 2 timmar och på vägen tillbaka in till stan ändrade vi planerna och letade upp en affär för att köpa lite lunch att ha med oss till svartsjöarna där ett gäng gjort upp eld och fina solplatser. Grillning, crocket på isen, och trevligt sällskap gjorde att vi blev kvar där ett tag. Verkligen härligt med vår! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2009-04-24 20:33:58

Låter härligt! Här frodas förkylningarna, en efter en däckar! Melvin stasckarn hade 39 graders feber och en snok som producerade tonvis med segt snor Smile Tur att du drog när du drog!

PS: lilla ligisten har anlänt också nu är det verkligen full rulle här!DS

Kram SyrranKommentarer är stängt