apr052009

Nu är det vår!

Skrivet av Mia klockan 17:48

Sitter i bilen på väg hem till P-vaara för att ladda batterierna efter en lång och rolig säsong! Idag slutade jag 7:a efter dagens jaktstart där jag gick ut som nr:11. Min taktik var att  försöaka åka ikapp de närmasta åkarna och sedan ligga med så länge jag orkade och det lyckades jag med. Vi var 5 åkare som slogs om placeringarna 4-8 men när vi närmade oss mål så lade Magdalena Pajala in sista stöten och tyvärr orkade jag inte hänga med så slutade på en 7.e plats. Men jag är jättenöjd med det resultatet och det mest positiva jag tar med mig från helgens tävlingar är att min rygg höll för två tuffa tävlingar! Det känns bra inför kommande sommarträning.

Nu när jag är hemma ska jag försöka att göra lite andra saker än att träna så huvudet får lite semester från jagandet av form och träningstimmar!

Glad Påsk på er allihopa![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Starkare kan ingen vara...

Kommenterat av Starkare kan ingen vara... Sweden - 2009-04-09 10:57:19

Glad Påsk Mia! Du vet ju att du har en tävling kvar, kanske den viktigaste... ;) Men den kommer jag att vinna! Ha ha! Lotta pallade inte trycket hon blev rädd och drog till Österrike. Nina har haft en lång viloperiod så hon kommer fräsch och extra laddad till tävlingen. Själv är man ju i den bästa åldern så man behöver inte göra så mycket mer än bara vara. Den bästa alltså. Lycka till och stå på benen! Hälsningar från, du vet vem, jo familjemästarinnan! SmileKommentarer är stängt