apr012009

Piteå nästa!

Skrivet av Mia klockan 22:45

Nu är väskan packad och klar! Ryggen känns bättre och det ska inte vara någon fara att tävla. Det ska bli roligt att få åka sista svergie cupen och när det dessutom är en prolog på lördag och sen en jaktstart på söndag. Det var länge sedan sist man tävlade i en jaktstart så ska bli kul att få jaga och förhoppningsvis bli jagad av några också.

Efter piteå kommer jag att åka hem till P-vaara för att få lite påskledigt! Jag hoppas att det blir finväder så man kan åka ut på någon sjö och pimpla, grilla korv och bara ladda batterierna inför kommande träningssäsong.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Cilla

Kommenterat av Cilla Sweden - 2009-04-02 16:17:56

Härligt, det gillar vi Mia! Både att du åker i piteå och att du åker till p-vaara för lite påskfirande Smile. Lycka till i helgen!Kommentarer är stängt