mar262009

Beslutet är fattat...

Skrivet av Mia klockan 21:19

Efter ganska mycket velande fram och tillbaka har jag nu betsämmt mig att inte åka SM i Åsarna till helgen. Det är väldigt tråkigt eftersom det är stafett där i morgon och stafett är väldigt roligt att åka!

Ryggen blir bara bättre och bättre och i går (onsdag)  testade jag köra ett intervallpass i klassisk stil och det gick bra, förutom att jag belv väldigt trött i ryggen. Ryggen skulle med ganska stor sannolikhet hålla för att tävla stafetten men det finns alltid en risk och eftersom jag känner mig lite osäker så valde jag att kasta in handduken....jag vill istället satsa på att kunna åka fullt ut i Piteå nästa helg och sen kunna gå in i sommarträningen med en hel kropp!   [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2009-03-27 14:16:14

Synd att du inte åker men såklart är det viktigast att ryggen är bra och att du kan satsa på nästa säsong! Den ska väl ÄNTLIGEN bli din!!! Kramar syrran och Voja med stora ligisten och lilla huliganen.

Ps.Hälsa Charlotte att det är Elijas som har terroriserat henne med tomma SMS DsKommentarer är stängt