mar202009

Åter på benen! Hoppas jag :)

Skrivet av Mia klockan 20:15

Nu har det gått en vecka sedan jag knappt kom upp ur sängen, men hej hopp nu är jag åter på benen och har kommit igång lite lätt med träningen! Fick en lite utbuktning i en av diskarna i ryggen efter prologen i Trondheim. Men eftersom det kom akut så ska det också försvinna rätt snabbt. Det gäller bara att var lite försiktig och lyssna på kroppens signaler så det inte kommer tillbaka.

Efter att ha blivit beordrad att stå eller ligga ner de första dagarna så var det grymt skönt att få ta på sig skidorna och komma ut i solen! På söndag ska jag testa åka klassikt och se hur det går. Jag hoppas att det ska gå bra för om exakt en vecka går starten på SM stafetten! Det kommer kännas tungt om jag inte kommer kunna åka  den men ännu är jag positiv och ryggen känns bara bättre och bättre för vaje dag så med lite mer hjälp av Jenny Jonasson, sjukgymnast, är jag hoppfull! 
  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Fansen

Kommenterat av Fansen Sweden - 2009-03-20 21:24:28

Stackars sate när du börjar närma dig mot toppen ,så gör du en djupdykning.Kommentarer är stängt