mar132009

Trondheim

Skrivet av Mia klockan 11:18

Igår tävlade jag WC i Trondheim och det var första gången jag gick vidare i ett kval i en klassisk sprint! Det var kul! I kvartsfinalen kände jag mig stark och hade grymma skidor. Det var första gången i mitt liv som jag åkte på ruggat så det var lite spännade att få testa på det! Att få åka semifinal var inte långt borta och visst känns det lite tråkigt att vara så pass nära, men jag gav verkligen allt så kan inte vara besviken. Det är så kul att känna att man hänger med i spåret! Det inspirerar inför sommarträningen!

Nu har jag dessvärre fått lite ont i min rygg. Fick en låsning i den efter kvalet men våran fysio fixade till det innan kvartfinalen så kunde åka helt obehindrat. Men idag känns det inte så bra. Går som att jag skulle behöva en käpp och det känns inte som att jag är 21 år! Men vem har sagt att det ska vara lätt att vara skidåkare. Det är bara att kämpa vidare! Förhoppningsvis får jag tid hos en sjukgymnast idag som kan kolla lite mer på det eftersom det blivit sämre. Tillsvidare är det bara att försöka ta sig fram på bästa sätt  
 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Sara

Kommenterat av Sara Sweden - 2009-03-13 12:26:18

Stackars lilla unge... Krya på dig!  
A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2009-03-14 08:04:17

Bra åka MiaSmile
Hoppas låsningen ger med sig.
kramKommentarer är stängt