feb232009

Så gick tjejvasan..

Skrivet av Mia klockan 21:43

Jag kom i mål efter de 3 milen på vasaloppsspåren och jag kom i mål på en 9:e plats ca 2 min efter täten. Det var kul att åka för kände mig pigg hela vägen och kilometrarna gick snabbt. Efter loppet var det full fart hem till Eva och hennes familj för dusch, lunch och damernas VM pursuite på tv.n! Sedan tillbaka till prisutdelningen.

Tack IFK Mora för all hjälp i helgen med vallning, skidorna gick som spjut, och dricka langning så jag orkade åka de sista 5 km in i mål! Och tack Evas familj för att jag fick bo hos er! Bättre uppladdning kan man nog inte få!

Nu i veckan kommer jag vara veckans bloggare på kuriren så följ gärna min blogg där! www.kuriren.nu[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Kommenterat av Sweden - 2009-02-26 12:26:46

Tack själv Mia.Det är roligt att få möjligheten att hjälpa dig och lära känna dig, för du är en så glad och possitiv tjej.
Det blir säkert fler tjejvasor för din del.
Lycka till framöver önskar IFK Mora SK.Kommentarer är stängt