feb192009

Tjejvasan nästa!

Skrivet av Mia klockan 21:12

I morgon bär det av igen med siktet inställt på Tjejvasan! Har under veckan tränat lite mera distansträning så jag hoppas att formen har hållt i sig från helgen, men det tror jag eftersom det har kännts bra på de träningspass jag kört.

Här i Östersund har det varit kallt  de senaste dagarna så skidorna har gått kärvt på passen och det har bitit i kinderna! Men som tur är kommer våren snart och man kan redan nu känna att solen börjar värma! Idag har det blivit mildare ute och jag kunde skippa de dubbla underställen, tumvantarna och buffen, så skönt!

Jag hoppas att ni inte har missat att skid-VM har börjat idag! Bra kört tjejer! Och i morgon fortsätter det  med herrarnas 15 km K så bänka er framför tv:n och heja fram Sverige! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2009-02-20 21:14:47

Lycka till imorgon på tjejvasan. KramKommentarer är stängt