feb172009

Ulricehamn

Skrivet av Mia klockan 22:38

Väskan är uppackad och kläderna är tvättade efter helgens tävlingar nere i Ulricehamn. Det blev en väldigt positiv helg för mig med seger på sprinten och en 9.e plats på 5 km fri-stil. På sprinten kändes det bättre och bättre efter varje heat som jag körde och i finalen fick jag korsa mållinjen som etta! Var väldigt kul att få känna att kroppen är på G igen efter att ha varit lite halvseg ett tag,

I distansloppet testade jag en lite annorlunda taktik. Jag brukar oftast öppna loppen bra men inte riktigt orka ända in i mål så denna gången testade jag att öppna lite lungnare den första kilometern för att sedan kunna hålla ända in i mål. Det slutade bra då jag åkte in på en 9:e plats och var 4:e bästa svenska, så den taktiken kan nog vara bra att ta med sig inför kommande tävlingar. Sedan måste jag tacka Anna Persson (stafettguldmedaljören med mig och Charlotte på JSM i Härnösand) för grym coachning efter banan!  Kul att du kunde komma!

Nästa urladdning blir nu på lördag då tjejvasan går av stapeln. Kommer bli kul och framförallt spännade att testa åka ett längre lopp.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2009-02-19 23:30:47

Vad söt du är. Nöjet var helt på min sida, var så grymt kul att se dig åka.
Lycka till på tjejvasan.
kramKommentarer är stängt