jan302009

Ny dag nya möjligheter

Skrivet av Mia klockan 13:01

Igår var det en tung dag i spåret. Gick bra på första klassiska varvet men på andra varvet sa kroppen i från och jag blev rejält trött...efter skidbytet piggande jag till lite mer och kände att jag kunde åka på fast jag var trött. Tog in på dem framför mig och det ger ju också lite extra energi! Det gick faktiskt bättre på skejtdelen än på den klassiska delen vilket känns lite konstigt eftersom jag oftast brukar ha bättre känsla på klassiskt när det är distans som gäller...

Idag lyser solen över sundsvall och det var riktigt härligt att åka skidor i morse med fina spår och riktigt vinterföre. Har testat lite skidor inför imorgon men annars var det bara lung och fin skidåkning som gällde för att spara och ladda på mer energi till sprinten i morgon! Det blir en ny dag med nya möjligheter att se fram emot![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Julia och Lotta

Kommenterat av Julia och Lotta Sweden - 2009-01-31 09:41:11

Hej Mio! Lycka till med dagens sprint! Vi sitter framför tvn och hejar på dig! KramKommentarer är stängt