jan092009

Tävling eller inte...?

Skrivet av Mia klockan 12:23

Nu har jag varit här i Östersund snart en vecka och börjar komma in i vardagen igen. 
Har kännt mig lite krasslig sedan finland så vet inte om det blir start för mig i helgen. Det är i alla fall bestämmt att jag står över morgondagens tävling men sedan får jag se hur jag känner mig inför södagens sprint. Inte värt att chansa och riskera att få ett bakslag när viktigare tävlingar som SM snart ska avgöras, men man vill ju alltid tävla och det hade varit grymt roligt att få åka i morgon när det är så många som ska vara med!

Nu ska jag kurrera mig med lite c-vitamin och vatten och hoppas på att jag ska bli 100% frisk så jag kan springa iväg på skidorna när starten går!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


doktorrn

Kommenterat av doktorrn Sweden - 2009-01-14 15:37:28

Tusan att du har blivit sjuk nu igen. Nu får du sluta äta gul snö! ;) Krya på dig!Kommentarer är stängt