jan052009

Tillbaka från Finland

Skrivet av Mia klockan 22:34

Tillbaka från Finland och scandinaviska cupen i Keuruu. Fötter och händer har tinat upp efter helgens kalla tävlingar och nu är det bara att ladda om inför helgens tävlingar här i Östersund.

Är nöjd med mina resultat från helgen, 3:a på Klassiska sprinten och 11:a på det klassiska distansloppet över 10 km. Var en ganska speciell sprintbana med mycket stakning och en uppförsbacke där man var tvungen att saxa hela vägen. Kul att få testa på en sådan bana eftersom man oftast inte kör så mycket saxning, varken på tävling eller träning. 

Gjorde mitt första distanslopp för den här säsongen nu i helgen. Kändes lite ovant till en början av loppet eftersom man inte riktigt vet hur man ska lägga upp loppet och vilken fart man orkar hålla. Men riktigt kul att få komma igång! 

Till veckan kommer jag köra lugna pass med impulser och lite styrketräning innan det är dags för att kämpa i spåren här i Östersund. Vi kommer köra en klassisk sprint och en pursuit tävling. Blir spännade med masstart och skidbyte så det gäller att byta till rätt skidor och stavar om man ska hänga med klungan!

Nu är det dags för kvällsfika och sen ska jag sova så jag orkar med morgondagens träningspass! God Natt på er![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Tärendöbor!

Kommenterat av Tärendöbor! Sweden - 2009-01-06 22:44:59

Grattis Mia! Vi tror att du kommer att stå många gånger på pallen.Kommentarer är stängt