dec112008

Skellefteå

Skrivet av Mia klockan 22:46

Äntligen är jag på plats för årets första tävling! Mitt knä har blivit bättre och har fått svar på MR:en som jag var ner och gjorde i Stockholm för ett par veckor sedan. Visade att fettväven under senan till lårmuskeln var irriterad..ingen menisk som i förra knät

Tävlingarna i helgen går i Skellefteå och på lördag är det 10 km skate och på söndag är det en klassisk sprint. Jag kommer förmodligen att bara åka sprinten på söndag eftersom jag lyckats med att få en förkylning förra veckan. Så körde mitt första pass idag när jag testade tävlingsbanorna. Men kul ska det bli! Trodde inte att jag skulle kunna tävla före jul men tänk så fort det kan vända!  

I morgon blir det lite skidtestning på morgonen och sen på kvällen laddas det upp för Idol finalen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2008-12-14 00:01:51

Lycka till stjärnan Smile
Mopers

Kommenterat av Mopers Sweden - 2008-12-21 07:26:26

Grym uppvisning i Düsseldorf! Ett fall är sånt som händer, nu har du visat att du är en världsåkare även på seniornivå! Keep going och stort grattis! Lycka till i stafetterna!Kommentarer är stängt