dec032008

Lussebulla och pulkåkning!

Skrivet av Mia klockan 18:41

Vilodag idag så efter frukost klädde jag på mig själv och lilla Julia för lite pulkåkning i snön! Jag fick tyvärr inte plats i Julias lilla rosa pulka så jag stod för dragningen  Hann inte dra henne så långt innan hon låg ner i pulkan och höll på att somna så var tvungen att byta ut pulkan till vagnen istället....Inte lika kul för mig men mycket skönare för Julia kan jag tänka mig. Slippa släpas fram halvt nere i snön. Hon somnade och mina pulkaplaner blev inte som planerat. Parkerade vagnen på bron och lät Julia sova vidare medan jag kände lukten av nybakta lussebullar! Snabbade mig in och där på bordet låg dem. Supergott var det med kall mjölk och en varm lussebulla! 

Det var allt roligt jag har gjort idag! Kanske kan jag göra ett nytt försök med pulkan i morgon då Elijas och Melvin också kommer hit. Alla tre kan ju inte somna på samma gång 

Lussebullshälsningar från mig!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt