nov202008

P-vaara

Skrivet av Mia klockan 19:42

Nu är jag hemma i byn efter helgen i Stockholm. Fick göra MR på Sophia Hemmet så nu väntar jag på svar...

Det var full rulle hemma hos syrrans familj. Tre små barn att underhålla...lekte lite med bilar, pusslade ihop pussel, målade med kritor och spelade Wii  . Skönt att få tänka på annat ett tag! Fast det tog på krafterna att hänga med i tempot.

Här hemma är det inte så jättemycket snö. Men jag kan åka skidor på vägarna i byn och på sjöarna. Är mest platt men det är bara bra för min del eftersom jag måste stå och staka en hel del.

Till helgen ska jag åka och kolla WC i Gällivare! Ska bli spännade och roligt att få heja fram alla i spåret! Få känna lite på tävlingspulsen även om min säsong ännu inte börjat, men snart så kanske[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2008-11-20 20:27:10

Nu snöar det här i Trollhättan. Ville bara informera dig om det.
kramKommentarer är stängt