nov112008

Sol och snötäckta fjäll!

Skrivet av Mia klockan 21:42

Snöfall vid frukost och solsken vid lunch. Vädret slog om helt och blev riktigt fint. Fjällen lös vita mot den blå himlen och solen gjorde det inte sämre med sina strålar! Synd bara att man spenderade tiden inne i gymmet, men hann få lite fina vyer i bilresan till och från Funäsdalen.

TIden går fort när man är på läger och det mesta handlar om att äta, träna och sova! I morgon gör jag mitt sista skidpass här innan jag sätter mig på bussen till Östersund för att sedan på torsdag flyga ner till stockholm och göra en magnet rötgen på mitt knä som inte vill ge sig! Så jag hoppas på det bästa! 

Har ställt in helgens tävlingar eftersom jag bara kan åka en liten stund på skidorna. Känns tråkigt eftersom jag har sett fram emot att få komma igång med säsongen! Men som tur är kommer det fler tävlingar! 
Kommer stanna kvar över helgen i stockholm och hälsa på min syrra och hennes familj! Sen så är mamma och min andra syrra och hennes barn också där och hälsar på så det blir en riktig familjeträff!  Var ett tag sen jag träffade alla så ska bli skönt att få komma bort lite från skidlivet och få lite annat att tänka på... [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Mopers i Mora

Kommenterat av Mopers i Mora Sweden - 2008-11-13 15:11:38

Nu har jag äntligen lite tid att kika in på din hemsida! Snygg sida med bra innehåll!
Det var imponerande att se dina insatser i bagarstugan i Östnor, du får nog starta bageri efter skidkarriären!
Här i Mora har jag och barnen snickrat lite under veckan och vi väntar fortfarande på att Arvid skall få vattkoppor!
Hoppas att allt är bra i Bruks och lycka till på röntgen först och främst och sedan med säsongen!Kommentarer är stängt