nov092008

Fullt ös i bagarstugan!

Skrivet av Mia klockan 17:46

Just nu befinner jag mig hemma hos Eva Svensson i Östnor. Lägret med nationella elitlaget avslutades på fredag så fick följa med hem till Eva för lite miljöombyte innan nästa läger i Bruks börjar. Dit åker vi i morgon med IFK Mora. Så idag har vi haft en välbehövlig vilodag efter allt snurrande på konstsnöslingorna!

Hunnit göra massa roliga saker fast vi inte varit här så länge. Igår var vi till Orsa på tävling. Eva tävlade och jag fick träna på att vara lite coach ute på banan. Var roligt att se när de tävlade men visst blev man riktigt sugen på att vara med själv och kämpa runt i spåren! På kvällen åkte vi till Mora Parken och kollade på Talangjakten -08 där Evas släkting skulle vara med och sjunga. Helt otroligt vad duktiga alla var! 

Fick en skön sovmorgon idag och efter lite fika så tog vi på oss bagarkläderna och trampade in i bargarstugan där Evas mamma var i full gång med att baka tunnbröd. Smakade på det nygräddade brödet och guu va gott det var! När provsmakningen var avklarad var det min och Evas tur att greppa tag i degen och kavlarna för att se om vi hade någon talang för det....till en början blev bröden inte så jättefina men efter ett  tag såg det ut som att vi inte gjort något annat i våra liv   

Efter brödbaket fick jag en liten sight seeing i byn då vi åkte runt och lämnade lite bröd till Evas grannar och så....blev spännade när vi svängde in på Mora Nisses väg och Eva stannade vid ett gult hus och sa; kom nu ska vi lämna lite bröd till Mora Nisse!

Helgen här i Mora och ÖStnor har varit rolig och skön så nu är jag redo för bruksvallarna igen!


[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt