nov062008

STILHEM-loppet!

Skrivet av Mia klockan 20:32

Tidig uppstigning, trötta ögon och vid fruskostbordet kunde man känna spännigen i luften...kanske för att klockan 8:30 skulle starten gå för årets första race på snö. 7 st ställde upp i tjejklassen som kördes över 4 varv på konstsnöslingan. Jag själv skippade tävlingen och körde egna stakintervaller, men fick tävlingskänsla när man såg alla kämpa med nummerlapparna på!

Det var rikigt jämnt mellan tjejerna. Alla 7 st var inom 1 minut och det lovar gott inför tävlinspremiären!

Idag så testade jag att skejta lite innan jag började med intervallerna. Skönt att få lite avlastning för överkroppen men knät gillade inte riktigt det....så blir att staka vidare i spåret...kanske får ställa upp ställa upp i vasaloppet!

Förresten namnet på tävlingen kanske ni undrar över. Det knåpade vi ihop igår kväll när vi satt och gjorde startlista. Fösta bokstaven i förnamnet på alla tävlande så om ni har lite att göra kan ni försöka lista ut vilka som var med[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Ban-Anna

Kommenterat av Ban-Anna Sweden - 2008-11-06 20:47:46

S T  I  L H E M- LOPPET
A H D I  A V A
R E A N N A R
A R    A N     I
   E        A    A
   S
   E
Ban-Anna

Kommenterat av Ban-Anna Sweden - 2008-11-06 20:52:04

Första försöket misslyckades med redovisningen - här kommer ett nytt:
S-sara
T-therese
I -ida/ingrid
L-lina
H-hanna
E-eva
M-mariaKommentarer är stängt