nov052008

Skidor i Bruksvallarna

Skrivet av Mia klockan 15:07

Nu är jag på läger med nationella elitlaget i Bruksvallarna och även om det inte är mycket natursnö så har de fått till en jättebra konstsnö slinga som vi kan snurra runt på med våra skidor. Idag var det riktigt härligt att vara ute och träna. Ny pistade hårda spår och en sol som lyste över oss! Då njuter man!

Har hunnit köra två skidpass här och har blivit mestadels stakning eftersom mitt knä ännu inte är helt fit for fight....så armarna och speciellt magen är rätt möra och träningsverken påminner en att man lever! Är ganska osäkert om jag kommer kunna tävla nästa helg här i Bruks men hoppet finns ännu kvar så kanske får jag stå på starlinjen och känna nervositeten i kroppen

Nu ska jag byta om och fara ut på andra passet. Ska testa åka skidor som vanligt även om knät gör ont för att testa om det kanske blir bättre efter ett tag eller om det bara blir värre. Blir spännade och skönt att få vila mina armar och mage![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Alfred Orrmalm

Kommenterat av Alfred Orrmalm Sweden - 2010-02-25 15:10:28

Hej!
Jag skriver ut Soutujärvi hembygdsblad (4 nr/år).
Får jag nämna dig i bladet om ditt SM-guld den 2010.01.20?
Min e-postadr.: a.orrmalm@hotmail.com
hälsar Alfred Orrmalm
Fogdevägen 13
980 20 SvappavaaraKommentarer är stängt