okt292008

Minus grader!

Skrivet av Mia klockan 09:24

Nu har kylan börjat att komma hit till Östersund. Minus 3 grader står mätarn på och vägarna är hala så det börjar bli svårt att åka rullskidor. Skönt att vintern är på väg men samtidigt börjar det bli rikigt klurigt att kunna hitta alternativ träning för mig. Kan för tillfället bara träna vattenlöpning, styrketräning och staka eftersom jag har fått ont i ena knät.

Jag har fått hjälp med knät och förhoppningsvis ska det gå att träna bort. Kör ett grymt benstyrkepass som ska stärka upp insidalår och rumpan så att knät inte faller in och får en konstig vinkel som gör att jag får ont. Har haft träningsverk nästan varje dag nu i en veckas tid så benen är ganska möra även om jag inte kan träna "vanlig" träning fullt ut. Lite stressad känner man sig eftersom det inte är länge kvar till första tävlingen men man får gilla läget och bita ihop!

Nu ska jag packa väskan och sen åka till badhuset för lite vattenlöpning! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2008-10-29 18:35:47

Kämpa på! Hoppas att knät blir bättre och att snön kommer snart...

Kramiz
Sassa

Kommenterat av Sassa Sweden - 2008-10-30 19:40:32

Maffig röv du lär få!!!! Ha ha haa!Kommentarer är stängt