okt142008

När kommer snön?!

Skrivet av Mia klockan 13:39

Har just kommit hem från lunchen på MR Husman och nu väntar jag bara på att vaktmästaren ska komma förbi och kolla på spisen som gått sönder. Kanske blir det en ny...

Har inte hänt allt för mycket på senaste tiden. Har hälsat på grannen Magda tillsammans med Emilia. Vi har kollat idol och stjärnor på is, men våra jurybedömningar från soffan stämde inte alls med den riktiga juryn så ett framtida jobb som det vet jag inte om vi platsar till?!...

Träningen flyter på bra. Känner mig ganska pigg och det känns bra för har lite mindre träning den här perioden för att sen kunna köra på lite mer innan säsongen drar igång. Det är inte alls länge kvar nu till premiärtävlingarna i Bruksvallarna som går 15-16 november. Ser fram emot det och att få börja åka skidor på riktig snö. Håller tummarna för att snön ska börja falla snart! Blir det bra snöförhållanden hemma i norr så kommer jag troligtvis att åka hem!

På torsdag händer det! Då ska jag och Eva kolla på Björn Gustavsson, Måns Möller och några tll stå-up komiker! Hoppas på träningsverk i magen efter den kvällen! Men fram tills dess så får ni ha det så bra och hoppas på att vintern dyker upp.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Johanna&Danne

Kommenterat av Johanna&Danne Sweden - 2008-10-14 15:41:34

Det snöar här i byn "Jättemysigt".
Ha det bra!!
A.P

Kommenterat av A.P Sweden - 2008-10-22 22:39:00

När kommer ditt nästa inlägg? SmileKommentarer är stängt