okt052008

Fartveckan avklarad och knät är bra igen :)

Skrivet av Mia klockan 20:52

Körde sista intervallpasset i morse och fartveckan är avklarad. Regnit och blåsigt ute när jag, Charlotte, Emilia och Maria åkte ut mot Frösön och tornetintervallerna, men det är ju höst och lite ska man väl tåla...

Klarade av alla tre intervallerna utan att klanta till mig och slå en vurpa . Gick ganska segt idag, man känner att intervallpassen har slitit en del på kroppen så i morgon ska jag vila och ladda batterierna igen. Knät blev bra av att vila och nu har jag bara lite skrapmärken kvar som tur är 

I helgen har Sofie Ekberg varit i stan och då passade vi på att fixa till en supergod middag hemma hos mig och Anna. Vi var åtta stycken som trängdes på ett bord för tre, men vi fick plats! Emilia och Sofie hade huvudansvaret i köket och fixade och donade med kött och såser. Blev verkligen supergott!  Tog igen lite tjejsnack medan vi åt och ni kanske kan förstå hur det lät med åtta tjejer i ett rum  Sedan så avslutade vi kvällen med att kolla in Torgny Mogren på tv programmet "stjärnor på is". Grym han var på att trumma!...En riktig helkväll  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2008-10-05 21:12:38

Skönt att knät blev bra så snabbt.Har lagt in nya foton på monstret och storebrorsan...
Axel & Ellen

Kommenterat av Axel & Ellen Sweden - 2008-10-07 23:14:16

Det var ju tur att du inte vurpade en gång till.
Kommer du hem till byn snart så vi får en "lekkompis". Lillebror har blivit värsta "BUSUNGEN".
Massor av kramar från oss allaKommentarer är stängt