okt012008

Krach!

Skrivet av Mia klockan 13:42

Idag skulle jag köra intervaller upp till tornet. Regnit och småkallt ute men bara på med regnkläderna och ut och köra. Allt gick bra tills jag skulle åka ner efter första intervallen. Hade just börjat rulla iväg och skulle bara bromsa in lite innan jag skulle svänga av till den andra vägen....skidan halkade iväg och jag for med knät rakt ner i asfalten. Det var med nöd och näppe som jag höll tillbaka tårarna. Trodde smärtan skulle avta men när jag åkt ända ner för backen och skulle börja min andra intervall gjorde det ännu ont och knät hade börjat svullna upp. Så jag tog på mig vätskebältet och stakade hem...

Det är aldrig kul att behöva avbryta ett pass men tog det säkra före det osäkra och förhoppningsvis kommer svullnaden också lägga sig snabbare. ..

Hoppas att jag inte lyckas klanta till mig ännu mer idag.... [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

Kommentarer (3) -


S

Kommenterat av S Sweden - 2008-10-01 17:38:49

Ha, ha klantarsle! Gör som Elijas å lägg plåster så blir allt bra igen ;)
Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2008-10-01 21:36:44

Vilken otur. Lägg på en massa is och hoppas att svullnaden lägger sig snart.
Vi kan skicka ett tatueringsplåster till dig så blir det snabbt bra Smile
Lotta

Kommenterat av Lotta Sweden - 2008-10-04 16:55:42

Aj då. Det lät inte kul men snart får du ta fram skidorna istället. Hos oss har det redan snöat litegrann. Hoppas att tentan gick bra!Kommentarer är stängt