sep192008

Middag med Eva och Anna

Skrivet av Mia klockan 15:08

Cyklade hem från skolan och mobilen pep till. Hade fått ett sms av Eva där det stod att det var middag hemma hos henne . Åkte dit vid 18-tiden och när dörren öppnades av mig och Anna spred sig de goda dofterna och magen började kurra ännu mera. Mästerkocken Eva hade lagat kyckling i ung med pressad potatis och gino till efterrätt! Låt maten tysta mun var inte precis vad som gällde, utan vi pratade på och skattade gott! Det var rikigt kul att få träffas alla tre och ta igen lite missade samtal.

Idag så har kört mitt första intervallpass efter min förkylning. Blev sjuk efter att jag kommit hem från Torsby och vilade från träningen i ca 1 vecka. Inte alltför roligt men det är sånt som händer och inte mycket man kan göra åt. Men nu är jag på G igen och det var skönt att få köra ur kroppen.

Men nu är det ett nytt pass som gäller så ska äta mellis och sen åka ut och köra klassiskarullskidor!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt