sep082008

Skrivet av Mia klockan 17:33

Nu är jag tillbaka i Östersund efter hårda träningsdar i Torsby. Lägret med IFK Mora var riktigt bra. Det var tufft, det var roligt och det gav nya inblickar på träningsmetoder så som morgonsport . Ett stort tack till IFK Mora som ger mig möjlighet att få vara med dem!

Resan hem gick bra, fick sällskap av Eva Svensson fram till första stopet som blev just hemma hos henne och resten av familjen Svensson. Där fick vi en supergod middag med blåbärspaj till efterrätt. Med magarna fulla och Evas bil packad fortsatte vi i varsin bil upp mot Östersund. Låg hack i häl på Eva hela vägen och vi stannade först när vi kommit fram, så med träsmak i baken och stela ben stapplade jag mig upp för trappan och låste upp dörren. Äntligen hemma! 

Idag har jag en välbehövlig vilodag! Började med att cykla ner på stan och in till frissan för att fixa till håret lite nu inför hösten, blev lite nya slingor och en lugg . Sedan lunch på  MR Husman och hem en sväng innan skolväskan åkte på och första föreläsningen började.

Men nu sitter jag hemma i soffan och kollar One Three Hill och laddar batterierna inför nya tag![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Cilla

Kommenterat av Cilla Sweden - 2008-09-09 19:09:21

Hej Mia! Vilken fin hemsida du har.  Hoppas allt är bra med dig. Snart tänkte jag komma på besök Smile.Kommentarer är stängt