| >>

sep022008

Hej och välkommen till min blogg!

Skrivet av Mia klockan 21:19

Äntligen är hemsidan uppe och jag kan börja blogga!

Just nu är jag hemma hos Anna Simbers familj i Torsby och tar det lungt efter ett långpass i den värmländska träningsmiljön. Har varit här i snart en vecka och har hunnit med massa roliga saker! Tjuvstaratade tävlingssäsongen med Torsby Ski Festival. En tävling som avgjordes både inne i den berömda skidtunneln och ute på sparad snö. Grym publik och en härlig stämning gjorde tävlingen till en succé! Extra roligt var det att Charlotte (1:a), jag (2.a) och Anna (3:a) tog pallplaceringarna! 

Efter ett och annat varv i skidtunneln och på rullskidbanan så passade vi på att ta en fika nere på stan. När bullan och latten var uppslukade åkte vi till Anna och spännde upp Charlottes slackline och testade hur bra lindansöser vi kan bli. Kan meddela att jag gick mer på gräset än på linan 

I morgon blir det nya tag och kanske ett och annat varv inne i skidtunneln och sedan på torsdag kommer IFK Mora hit på träningsläger som jag får vara med på, så ser fram emot en hård och rolig avslutning på veckan! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

Kommentarer (3) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2008-09-02 21:59:35

Den som väntar på något gott...Eller hur säger man?

Kul att träningen går bra och att du visar framfötterna, vi ser fram emot mera!

/sys
Charlotte, Sara o Ida

Kommenterat av Charlotte, Sara o Ida Sweden - 2008-09-04 20:37:57

Vilken bra hemsida du har skaffat dig! Så nu har vi koll på dig vart du än är Smile Och så är du grym på att skriva. Lycka till med bloggandet! Kramar
Axel Ellen & Gustav

Kommenterat av Axel Ellen & Gustav Sweden - 2008-09-04 21:57:39

Vi vill se dig på TV när du står högst upp på prispallen. Massor av buskramar från dina "Små Fans".Kommentarer är stängt