maj242013

Long time no seen...

Skrivet av Mia klockan 11:18


Våren är förbi och snart är sommaren här på riktigt med sol och varma vindar. Efter SM i Boden blev jag förkyld så fick ställa in DM i Kiruna som skulle vara den sista tävlingen för säsongen. Men istället för tävling fick jag tid till att njuta av vårsolen tillsammans med familjen i en solgrop där pimpelfiske och korvgrillning avlöste varandra. Tyvärr nåddes vi även av en tråkig händelse under våren då vi fick veta att Jim Åhl hastigt gått bort...Så orättvist att en ung och stark person bara kan försvinna så hastigt utan förvarning. Varma tankar till familjen och till de som stod Jim nära!

Till denna träningssommar hade jag tyvärr inte de internationella resultaten som krävdes för att fortsätta vara en del av Team 2015. Tråkigt! Men samtidigt kommer jag att få bra stöd från klubben och säkert även kunna vara med i större utsträckning på skiduniversitetets läger och pass vilket kommer ge mig bra träning och sparring för att fortsätta utvecklas.

Nu befinner jag mig i Umeå där jag försöker komma igång med barmarksträningen. Har haft några veckor med bra träning där rullskidorna och löparskorna blivit uppvärmda inför det nya träningsåret. Fick ett litet avbrott med en weekend i Barcelona med långa promenader runt om i staden där ögonen alltid hade något fint att titta på! Men nu när jag är taggad för att dra igång med träningen så får jag hålla i handbromsen och vila några dagar extra eftersom jag blivit förkyld. Men en förkylning går alltid över så det är bara att ha tålamod och göra det bästa av dagarna trots en ond hals och snorig näsa.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer