dec292012

Etapp 1

Skrivet av Mia klockan 17:39

Då är vi igång! Första etappen är avklarad och benen fick känna på rejäl syra. Löst i spåret bar det men trots det hade vi riktigt fina skidor. Det känns att jag inte tävlat på ett tag eftersom tävlingsfarten inte riktigt ville infinna sig, så jag hoppas att dagens rejäla genomkörare gör att jag blir lite piggare tills imorgon!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

dec292012

Tour de ski

Skrivet av Mia klockan 17:30

Efter sjukdom, jul och kyla är jag nu i tysk Oberhof och får chansen att mäta mina krafter i tour de ski. Jag blev inkallad som reserv i fredags så de sista dagarna hemma har jag försökt att väcka igång kroppen efter en period av sjukdagar och tävlingsuppehåll. Vart formen är det vet jag inte men en sak är iallafall säker och det är att jag är taggad att få ställa mig på startlinjen igen. Imorgon kör vi igång med en prolog, 3 km skejt, så håll tummarna!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

dec282012

Tour de ski!

Skrivet av Mia klockan 22:19

Efter sjukdomar, jul och kyla befinner jag mig nu i Tyska Oberhof där jag imorgon ska starta i tour de ski. Jag blev inkallad som reserv i fredags så efter det har jag försökt få lite träning i kroppen och göra den lite beredd på att tävla igen. Hur formen är har jag ingen aning om men en sak är iallafall säker och det är att jag är taggad för att få ställa mig på starlinjen igen. Imorgon kör vi igång med en fristils prolog på 3 km, så håll tummarna![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

dec032012

Blåslingan!

Skrivet av Mia klockan 13:51

Idag har jag varit ute i skidpåret igen. Väldigt skönt att få svettas och känna kylan bita i kinderna. Formen är väl inte den bästa så här efter en veckas uppehåll, men med fler pass i kroppen blir det nog bättre!

 

 

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

dec022012

1:a advent!

Skrivet av Mia klockan 10:24


Egentligen skulle jag firat 1:a advent i ett kallt Kuusamo men eftersom jag inte är helt frisk så får jag följa tävlingarna framför tv:n istället. Även Kanada resan är inställd för min del...tråkigt! Men nu ligger mitt fokus på att bli helt pigg och fräsch igen och förhoppningsvis ska jag kunna stå på startlinjen i Piteå nästa helg och sedan också vara redo för skandinaviska cupen i Norge helgen efter. En sak är iaf säker och det är att man blir ännu mer taggad att själv få tävla när man ser alla kämpa i spåren på tv:n!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer