nov242012

VC-premiären gjord!

Skrivet av Mia klockan 13:55

Då var dagens premiär till ända och min dag i spåret var väl inte direkt ett superlopp, men med en grymt bra publik som hejade på var det ändå riktigt roligt att vara ute och åka! Uppladdningen inför dagens start har väl inte varit den perfekta eftersom jag varit lite loj de två senaste dagarna och varit osäker på start. Men bestämde mig för att åka när jag vakande imorse och känslan var bättre än den varit de tidigare dagarna och uppvärmningen kändes också ganska bra så när jag väl startade så gav jag allt. Det räckte till en 47:e plats. Självklart hade jag hoppats på att ta poäng och vara bland de 30 bästa men jag får försöka ta revanch imorgon då det är stafett!



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov212012

Mot Gällivare!

Skrivet av Mia klockan 21:12


Ska strax hoppa på planet upp till Kiruna! VC-premiären närmar sig!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov182012

Sprinting day!

Skrivet av Mia klockan 15:28

Sista tävlingsdagen och en fjärde plats! Riktigt kul sprint med tufft motstånd och det gällde att vara på tårna för att ta sig vidare mot final. I finalen var det tufft, orkade inte hänga på i ryggen upp i backen men efter lite vila nerför så fick jag tillbaka krafter och kunde täppa till luckan. Tyvärr trillade Charlotte på en isfläck och jag fick ta ytterkurva för att inte köra rakt in i henne, men så är det i sprint så känns riktigt kul med att få en så bra start på säsongen!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov162012

Då var vi igång!

Skrivet av Mia klockan 15:29

Första tävlingen är nu gjord och det är riktigt kul att en ny säsong är här! Mitt lopp idag tyclte jag gick bra, försökte öppna offensivt men även med kontroll så att jag skulle orka hela sträckan in i mål. Dessutom är man alltid lite extra spännd och taggad så här på första tävlingen så jag brukar ha en tendens att rusa iväg och sedan få en rejäl smäll med syra en bit in i loppen. Men idag fungerade det bra och fick en bra känsla i åkningen. Det var bara sista biten in i mål som var riktigt tuff och jag hade svårt att få med mig farten över krönen men får ändå vara nöjd med en elfte plats för åkte precis allt jag kunde idag.

Imorgon kör vi vidare med 10 km F och då är det en ny dag med nya möjligheter så jag hoppas att kroppen känns lika bra imorgon!

 



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov152012

Laddad!

Skrivet av Mia klockan 22:44

Testat skidor och åkt banan. De sedvanliga tävlingsrutinerna är avklarade så nu är jag redo och laddad för en ny säsong! Kl: 11.22.40 går starten, då ska jag köra allt vad jag orkar och kan!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

nov112012

Vinter blev till regn!

Skrivet av Mia klockan 11:18

Igår blev det en heldag på resande fot, från ett vintrigt Bruksvallarna till ett regnigt Umeå. Klockan åtta började resan med bil till Östersunds flygplats, sedan flög vi till Arlanda och sedan blev det en liten väntan på ca 6 timmar innan flyget till Umeå hade boarding. Men som tur var hade jag sällskap av Magda P som också hade ett plan att vänta på. För att fördriva lite tid så passade vi på att köra ett litet träningpass inne på sats. Var perfekt att kunna göra så eftersom jag nu kan ha min vilodag här hemma istället för på en flygplats.  

Tillbaka till Bruksvallarna och lägret. Det har varit bra och fina dagar med skidåkning som varvats med vallning och utrustningsfixande. Vi har kört två skidpass om dagen, en del dagar med inriktining på fart och teknik och andra dagar som fokus varit på lugna pass och skidtestning. Tiden går som vanligt fort på läger där den mesta tiden går åt till att träna, äta och sova. Men på vilodagen hann vi med en tur in till Funäs där vi shoppade loss på ICA och sedan spelade bowling. Kvällen avslutade vi sedan med julfika innan lekledare Lisa delade in oss i lag och kickade igång tävlingsinstinkten i oss! Detta läger var också det sista med team 2015 för nu börjar tävlingsäsongen. Det har varit en roligt träninigssäsong och vi har haft grymt bra läger, så nu är man sugen på att börja tävla igen!

 

 



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov042012

SNÖ och skidåkning!

Skrivet av Mia klockan 13:08

Just nu är jag i Bruksvallarna där vi har läger med team 2015. Det sista innan säsongen drar igång. Lite tråkigt att det snart är slut på dessa bra läger som vi haft, men samtidigt ska det bli riktigt kul att få börja tävla igen.

Vi fick ett fint pass uppe på fjället idag och även om det var lite svårvallat med olika snö så måste jag säga att vallatipset från coach Selin fungerade riktigt bra! Så det är bara att hoppas på att vallatipsen håller i sig hela veckan vi är är här! :)



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer