aug282012

Salomon Trail Running!

Skrivet av Mia klockan 19:36


Har just varit på Salomon Trail Running träning i Gammliaskogen! Kul med nya stigar att nöta på!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

aug242012

Frisk!

Skrivet av Mia klockan 12:05

En veckas vila krävdes det för att min näsa skulle bli fri från bacilluskerna och jag kan nu andas utan problem, skönt! Två dagar har jag tränat så är fortfarande i uppstarten och låter kroppen få komma in i träningsgängorna igen så att jag inte får något bakslag av denna förkylning. Men efter helgen hoppas jag att vara igång till 100% igen!

Som tur är har jag inte varit jättesjuk och behövt stanna innomhus så förra veckan när det var finväder åkte jag och Linn ut till Holmön och hyrde cykel. Med oss hade vi lunch som vi dukade upp på en fin klippa vi hittade. Sedan har jag hunnit med några rundor på stan och kollat in lite nya höstkläder, men hittade så mycket att jag tillslut inte visste vad jag ville köpa. Det slutade med ett nytt mobilfodral/väska. En annan dag blev det lite blåbärsplock för att boosta min kropp med antioxidanter! Det smakade gott!  

     

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

aug162012

Sjukstuga!

Skrivet av Mia klockan 11:38


Inom loppet av tio minuter ringde fem stycken sjuklingar till tränare Lars och meddelade att det under natten smugit sig på en konstig, irriterande känsla i hals & näsa. Så under sista passet på lägret igår blev det ett stort bortfall. Trist att vi var så många som blev dåliga men förhoppningsvis kommer det gå över snabbt!

Så idag kurerar jag mig med nässpray, honung och massa varmt te. Någon vitlök har jag inte hemma så lär få åka till affären och inhandla lite så att kroppen får sig en rejäl vitamin injektion!

Förutom det tråkiga avslutet på lägret så har vi haft riktigt givande och roliga dagar tillsammans. Har varit inspirerande att få träna med både A-lagets damer och USA:s damlag. Mycket positiva pass där vi fått utmana oss i snabbhet, styrka, uthållighet och en och annan mening på engelska. Har helt enkelt varit ett "AWESOME" läger! :)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

aug112012

Torsby och vilodag!

Skrivet av Mia klockan 16:11

Efter fyra hårda träningsdagar i Sälen har vi nu rest vidare till Torsby för att fortsätta lägret med lite skidåkning inne i tunneln. Men idag har vi en vilodag för att ladda upp kroppen igen. Dagarna i Sälen har bjudit på fina och tuffa pass så för att orka fortsätta fyra dagar till med tuff träning så är denna vilodag mer än välkommen. Vi kom fram hit till Torsby lagom till lunch och efter att vi fått stilla vår hunger åkte vi till ett mysigt litet café tillsammans med team 2015 där coacherna Lars och Anders bjöd oss på glass i stora lass! Efter glassen blev det ett dopp i sjön, premiären för mig och säkert också det sista doppet för längre norrut lär väl isen redan ha lagt sig :) Efter glass och bad hoppade grabbarna in i bussarna och åkte till Sälen för att fortsätta sitt läger där och vi installerade oss i rummen här på Valbergsängen.

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

aug072012

Sälen!

Skrivet av Mia klockan 20:36

Dag 1 här i Sälen har bjudit på massa regn men också två bra pass. Vi startade upp med ett 3 timmars löpning uppe på fjället och på eftermiddagen knäppte vi på oss rullskidorna och tränade lite stakning med tempoväxlingar. Bra start på lägret!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

aug062012

Läger #2!

Skrivet av Mia klockan 12:40

Lägerdagarna i Piteå gick fort och vi fick genomföra bra pass tillsammans. Dessutom fick vi ju tjuvstarta tävlingssäsongen med Sparbanken Nord Spinten som vi körde på Noliamässan. Vi åkte på sparad snö som var utlagd på en 400 meters slinga och som vi åkte två varv på. Banan bjöd på tighta kurvor och snabbt skidföre så man fick verkligen träna på att hålla och förbättra positionerna under loppen. Tävlingen blev lyckad med mycket publik och bra startfält och för min del så orkade jag staka in mig till en finalplats. I finalen var det jag, Charlotte, Linn och Magdalena som kämpade om vinsten och starkast var Charlotte med Linn i släptåg och sedan blev det en tight spurtduell mellan mig och Magda på upploppet där jag hade marginalerna på min sida och knep 3:e platsen med en tåspets. Så denna dag blev en riktigt bra genomkörare och som gav bra träning för stakåkningen till vintern!

Förrutom en grym tävling så har vi hunnit med fina distanspass, tuffa intervaller, spänsthopp som gett träningsvärk och dessutom en liten mästarnas mästare tävling i golf som mitt lag lyckades vinna! Så nu vet vårat lag att vi har något att falla tillbaka på efter våran skidkarriär ;)

Idag står väskan återigen redo i hallen för att resa vidare mot ett nytt läger. Vi startar i Sälen och sedan på lördag reser vi till Torsby för att avsluta lägret med skidåkning i tunneln. Blir kul!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer