jul312012

Packning!

Skrivet av Mia klockan 21:50

Då är det dags för mig att försöka packa ner alla grejer i väskan igen efter "sommarlovet" här hemma i byn. I morgon är det nämligen dags att resa vidare mot nya läger och nya utmaningar. Första stoppet blir i Piteå för ett klubbläger, 1-5 augusti, sedan kommer jag åka ner till Umeå på en snabbvisit och packa om väskan för att sedan fortsätta till Sälen & Torsby. Där blir det nya lägerdagar tillsammans med tjejerna i team 2015 och A-laget. Kommer bli tuffa dagar som väntar mig, men just nu är jag mest orolig för om väskan kommer gå att stänga eller inte...?!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul302012

Stakintervaller

Skrivet av Mia klockan 10:52


Startat denna dag med stakintervaller, så nu har jag möra armar! Ska bli skönt med dusch och lunch och sedan lite vila framför OS!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul282012

OS!

Skrivet av Mia klockan 12:07


GeoTagged, [N67.44611, W21.11340]

OS-simning visas på tv:n och jag har vilodag så vad passar bättre än att chilla i soffan då?!

Kul att OS har börjat och ser fram emot dagar fullspäckade av sport! Frågan är dock hur man ska hinna träna själv...Tur det finns radio och svtplay att ta till :)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul242012

Crossfit i Hulkis!

Skrivet av Mia klockan 17:03


Då har jag kört klart mitt styrkepass. Blev ett svettigt crossfitpass med chins, stående rodd och marklyft. Sedan åkte löpardojjerna på för 1 timmes löpning.

Nu väntar jag på skjuts hem från den fina styrkelokalen här i byn; Hulkis! Och bara namnet gör ju att träningen inte kan bli annat än bra! ;)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul232012

Ett besök i stan!

Skrivet av Mia klockan 13:47


Mitt träningspass idag gjorde jag inne i Gällivare, gick stavgångsintervaller uppför Dundret. Det blev ett jobbigt pass men så ska de va när det är intervaller på schemat!

Nu tar jag igen mig hemma i soffan tillsammans med ELLE tidningen som jag passade på att köpa när jag ändå var i storstan ;)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

jul192012

Höstfeeling!

Skrivet av Mia klockan 20:49


I dag är det höstkänsla, 9 grader och regn ute, och inne har pappa varit tvungen att tända en brasa. Mysigt men inte i Juli :) Regnet började droppa ner först efter lunch då jag var klar med mitt pass på rullisarna och på em gömde jag mig inne gymmet. Ibland har man tur!

Men det bästa för dagen var ändå när jag mötte en liten bil med ett stort dammoln runt sig när jag åkte runt på min rullskidsrunda här i byn. Nu slipper jag åka slalom mellan alla grus- och stenhögar som täckt asfalten. Så skönt! Detta toppades med en trevlig fika inne på kaféet här i byn tillsammans med min kusin och hennes familj. En bra dag trots höstfeelingen!

I morgon ska jag åka in till stan och åka lite backintervaller. Återstår att se ifall det blir shorts eller underställ som åker på...

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

jul172012

Soffvila!

Skrivet av Mia klockan 12:43


Just nu ligger jag i soffan och vilar framför tv:n tillsammans med syrrans kids. Barnkanalen är det som gäller då :) Benen är trötta efter löppasset som jag körde på morgonen, men det jobbigaste under passet var nästan alla de bromsar som förföljde mig... Usch, de ger ju aldrig upp!

I em blir det ett stakpass och förhoppningsvis mindre insekter :)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul142012

Datorhäng

Skrivet av Mia klockan 11:42


Lite dator häng passar bra idag!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul142012

Regn!

Skrivet av Mia klockan 11:11

Vilken tur jag har vilodag idag när regnet bara öser ner! Långfrulle med risgrynsgröt, ägg och mammas bröd kommer nog göra denna dag till en bra dag trots det trista vädret!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul142012

Regn!

Skrivet av Mia klockan 10:59


Vilken tur jag har vilodag idag när regnet bara öser ner! Långfrulle med risgrynsgröt, ägg och mammas bröd kommer nog göra denna dag till en bra dag trots det trista vädret!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer