jun202012

Tårtkalas!

Skrivet av Mia klockan 15:28

Med en lite lyxigare grötfrukost toppad med jordgubbar dagen till ära åkte jag iväg och körde rullskidsintervaller i Rödtjärn. Blev en jobbig start på min födelsedag men tårtan smakade desto godare efter de svettiga skären uppför backen!

Min syster Sara kom på besök efter lunch och även hon godkände fikat så jag hoppas att den kommer uppsakttas även senare när några kompisar kommer förbi.

Tack allihopa för de fina grattishälsningarna! Är ni Umeå är det bara att komma förbi på fika!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun132012

Kanske dags för en liten update...?!

Skrivet av Mia klockan 08:32

...jag tror det! För nu var det längesedan jag skrev något här. Mycket har hänt sedan sist och som ni alla vet fick vi i skidsverige tragiska besked om att flera profiler inom sporten lämnat oss. Men när samtalet om att Fredrik Karlsson omkommit i en skoterolycka kändes det väldigt overkligt och svårt att ta in. Det var bara inte sant!...Livet är verkligen skört. Men Fidde levde verkligen i nuet och tog vara på varje minut av det och jag vet att han kommer att leva vidare bland alla oss som någon gång träffat honom eftersom han inte gick obermärkt förbi!

Trots dessa tragiska händelser går livet vidare och vårvilan efter säsongen var välbehövlig. Det är skönt att få ladda upp batterierna igen så att man blir redo för sommarträningen. Det är redan 13 Juni och så här långt har jag redan hunnit med tre stycken läger, två med U-laget och ett med klubben. Så denna nya träningsperiod har startat riktigt bra! Dessutom har jag nu kommit ett år in på utbildningen och efter en vår med mycket pluggande känns det extra skönt med sommarlov!

Idag har jag vilodag, skönt! Upptaktslägret som vi hade i Piteå denna helg tog på krafterna. Så idag ska jag försöka bli lite pigg eftersom på fredag är det dags för tester i Östersund med laget. Men innan väskan ska packas om så ska jag njuta av solen och kolla in stan med Linn!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer