jul312010

Team 2015 läger i Bruksvallarna!

Skrivet av Mia klockan 23:40

I morgon rullar bussen mot Bruksvallarna och team 2015:s tredje läger drar igång. Denna gång är väskan packad och jag är redo för en veckas hårt och kul träning i fin fjällmiljö! Det kommer vara mycket folk i Bruksvallarna eftersom även juniorlaget, det öppna elit lägret och skiduniversiteten också kommer ha läger där samtidigt. Vi kommer att köra några pass ihop och att få sparring av stora delar av den svenska skideliten är något som man inte får varje dag! Det kommer bli grymt bra pass! Men avslutningen av lägret kommer bli spännade eftersom vi kommer delta i fjäll orienteringen och då gäller det att hitta hem sista dagen så man inte missar bussen hem. Vem vet då kanske man blir kvar i bruks ända fram till preimärtävlingarna där i november[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

jul272010

Tjottivägen upp!

Skrivet av Mia klockan 14:03

Efter skön vila har nu kroppen fått vakna upp till verkligheten igen. Heldagsträning igår med styrka på fm och sedan ett stakpass på em fick väcka kroppen. Sedan fick jag ett lyxigt avslut på kvällen när jag åkte in till stan och hälsade på min kompis Anna där det bjöds på gott fika!

Idag har jag kört intervaller uppför tjottivägen. Det var tufft och jag fick jobba på ordentligt, men efteråt känns det alltid bra när man har genomfört ett hårt och bra pass! Nu har jag intagit viloläge i soffan och tittar på friidrotts em innan det är dags för dagens sista pass![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul242010

Tärendö igår och idag en liten tripp till Kiruna!

Skrivet av Mia klockan 20:14

Igår var jag ju i Tärendö och tittade och hejade på Birfukationslöpet. Det var många på startlinjen och det var kul att se så många kämpa sig in i mål och göra sitt bästa, stora som små! Så till nästa år hoppas jag att även jag kan stå med nummerlappen på!  

Men idag har jag haft en skön vilodag och då passade jag på att följa med till Kiruna på en liten shopping runda. Hittade inte allt för mycket men köpte lite nytt te och sedan tog vi en fika ute i solen på Safari och det var härligt! Gäller att passa på att njuta av solen så länge den är här  I morgon blir det ännu en skön vilodag innan sista träningsveckan drar igång och jag beger mig ner till de lite sydligare trakterna; Östersund och sedan Bruksvallarna!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul222010

P-vaara festival, bilbingo och sedan lite träning :)

Skrivet av Mia klockan 18:33

Då har det gått ett tag sedan jag skrev något här och nu ska ni få en liten uppdatering tänkte jag!

P-vaara festivalen har firat 20-års jubileum så den helgen var det massor med aktiviteter här i byn. Dans på fredag, festival på lördag med uppträdanden, godisregn, hoppborg och massor med annat kul och kvällen avslutades med en pubkväll. På söndag var det sedan grillning för den som ville. Mycket trevligt arrangemang! På lördag fick även jag en liten uppvaktning av föreningen, PIFF, här i byn och det var en rolig överraskning. Känns både inspirerande och roligt att känna stöd från sin hemby och bli uppskattad för det man gör! Tack så mycket PIFF och alla ni andra i byn som hejar på mig när jag rullar runt i byn på mina rullskidor!

Förutom festivalhelg så har min syster med familj från Stockholm varit här och hälsat på. Fullt hus hade vi och det var trevligt att få träffa dem igen! Givetvis har jag även hunnit med att träna mellan varven och det har gått bra! Är skönt att få bli lite trött i kroppen igen efter förra uppehållet med sjukdom och snart blir det läger igen, vilket jag ser fram emot! 1 augusti börjar det i Bruksvallarna.  

Denna vecka är det Tärendöveckan i Tärendö så i måndags åkte jag dit och delade ut extravinter tillsammans med Fanny och Charlotte på bilbingot. Jag har aldrig tidigare varit på bilbingo men det var kul att få se hur det går till! Trodde inte det skulle vara så stort men parkeringen var fullpackad med bilar! Tutade gjorde det också och jag, Fanny och Charlotte fick dela ut några extravinster till några lyckliga vinnare 
 

I morgon är det Birfurkationsloppet i Tärendö. Tyvärr kan jag inte vara med och springa eftersom loppet går på asfalt och det blir för påfrestande för mina benhinnor. Så jag får ladda upp med några bra hejarramsor istället!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jul082010

Träningskläderna är på igen!

Skrivet av Mia klockan 20:24

Det blev en seg och långdragen förkylning men nu har jag äntligen börjat träna igen! Som vanligt känns det väl inte jättebra de första passen efter sjukdom men nu har jag fått några pass i kroppen och nu börjar den vakna till lite mera! Så nu är det dags att komma tillbaka in i träna, äta och sova rutinerna  

I morgon ska jag köra fösta intervallpasset och det blir premiär uppför 5:an vägen på Dundret. Hmm, det kommer nog att kännas i kroppen men så skönt det ska bli att få ta i igen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer