jun272010

Midsommar och mygg!

Skrivet av Mia klockan 10:42

Lite sommarvärme har äntligen kommit och shortsen har fått åka på! Midsommarhelgen är snart förbi och juni byts snart ut mot juli. Jag är dessvärre sjuk och vårt 2.a läger som vi har med team 2015 börjar imorgon i Idre och sker det inget mirakel fram tills imorgon så får jag låta väskan vara opackad och försöka bli frisk och komma igång med träningen här hemma. Trist! Men är rätt van vid det så det ska jag nog kunna klara av en gång till  

Det har varit så skönt utan mygg men nu har de kommit och de har kommit i massor! Så nu lär det väl bli att ta drickapauserna i farten för att inte tappa allt för mycket blod under träningspassen 

Ha det bra och hoppas sommaren visar sig från sin bästa sida! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun162010

Långpass på schemat!

Skrivet av Mia klockan 19:50

Påbörjade dagens pass lite tidigare än vanligt för idag hade jag ett 4 timmars pass att genomföra. Så för att inte det skulle bli en helt galen lunchtid så tog jag på mig rullskidorna kl:8.30 och stakade mig ut i byn. Började med RK och med P3 i lurarna gick de första två och en halv timme av bara farten. Efter första etappen så bytte jag sedan till löpning. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde för blev inte alls så trött mot slutet! Så jag tror den goda muffinsen som jag hann äta medan jag snörade skorna och fyllde på mitt vätskebälte gjorde susen! Men det var skönt att komma hem efter dessa timmar och efter lunch var det verkligen välbehövligt med en vila!

Kroppen känns ganska trött nu även fast jag inte kört något em-pass, så det är tur man inte har dessa pass alltför ofta  Ikväll blir det en lugn kväll i soffan och det blir nog skönt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun142010

Ett blött eftermiddagspass!

Skrivet av Mia klockan 19:16

Regnade när jag vaknade idag och kan erkänna att det kändes lite skönt att ha ett styrkepass denna morgon och slippa gå ut i 8 grader och regn. Eftermiddagens löptur började bra med uppehåll men efter 45 min började regnet falla igen...och efter 2 timmar i skogen var jag blöt och det var kallt! Sommar?! Nä, jag tror inte det! Mina knän och benhinnor känns fortfarande bra när jag springer och det är väldigt skönt! Så även om vädret kanske inte var det trevligaste att vara ute och träna i så njöt jag i alla fall av att kunna springa ett 2 timmars pass!

I morgon hoppas jag på finare väder och då ska jag pressa kroppen med några fina skejt intervaller och roliga impulser!

Go kväll![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun112010

Sommarlov

Skrivet av Mia klockan 14:07

Då var jag hemma i den norrbottniska luften igen. Kom upp till byn igår natt efter en härlig bilresa upp. Det tog sin lilla tid men med några pitstop efter vägen så gick det bra! Hann hälsa på syrran i Umeå några timmar och vi åt en god middag på en kinarestaurang! Sedan var det bara att sätta sig i bilen igen och åka de sista 50 milen hem! Så nu är jag äntligen hemma för lite sommarlov innan nästa läger med team 2014 gänget drar igång!  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun072010

Måndag och ny vecka!

Skrivet av Mia klockan 14:43

Tänk att det redan är måndag igen och att helgen redan är över, tiden går fort alltså! Men någon sommarvärme har det då inte kommit ännu...lite trist när det snart är i mitten på Juni!

Träningen flyter på bra efter lägret i Sveg, kroppen har återhämtat sig och det är full fart i träningen igen. Körde ett styrkepass på morgonen med lite fys-test i, max chins, max bänk och 5 jämfotahopp. Det blev ett bra och kul pass där man fick skärpa till sig lite extra och försöka slå sina rekord. Tyvärr blev det inga nya rekord, men tangerade chins rekordet i alla fall! I eftermiddag ska jag ut och skejta med Britta och efter det passet så blir det middag med Charlotte. Hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis, smarrigt! Längtar tills passet är över![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun032010

VM 2015 till Falun!

Skrivet av Mia klockan 19:11

Yes, vi fick VM till Falun! Vilket härligt mål det blir att satsa vidare mot!

Idag har kroppen fått komma igång igen med ett styrkepass och sedan gjorde jag en premiär tur för detta år på rullskidbanan. Den var sig lik förrutom att en liten straffrunda mitt på stadion tillkommit. Kroppen känns lite små trött efter lägret och eftermiddagsvilan blev välbehövlig idag! Ibland är det så skönt att få ha ett dagisbarns rutiner med en powernap efter lunch.  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

jun012010

Hemma från Sveg!

Skrivet av Mia klockan 21:16

Team 2014 lägret i Sveg är nu slut och kroppen värker lite här och där av träningsvärk. Vi avslutade lägret med ett fint RK A3-pass i sommarvärme och härlig fightingspirit! Nu väntar några lättare dagar av återhämtning, vilket behövs!  

Just nu sitter jag och försöker plugga lite inför min tenta i morgon och jag kan väl erkänna att det inte går så där jättebra, energin finns inte riktigt där. Men jag får bita ihop tills i morgon då jag förhoppningsvis kommer kunna svara på frågorna. Så tyvärr måste jag avsluta här och gå tillbaka till humanbiologivärlden en stund innan det är dags för läggdags![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer