maj302010

Styrdans på Svegs dansbana!

Skrivet av Mia klockan 22:23

Lägret är i full gång och vi tränar, äter och sover precis som det brukar vara på läger. Men igår passade vi på att gå på styrdans till dansbandet Jonaz som spelade här i Sveg. Det var kul att få dansa ur sig dagens träningspass!

Inga björnar har skymtas ännu och det är nog tur för oss så vi vågar vara ute i den fina terrängen som finns här! Det har blivit mycket löpning och det känns väldigt kul att kunna vara med på de passen. Även om det inte är fullt ut ännu så är det en bra början. Träningen blir mycket roligare med mer varition och nya miljöer så jag njuter av det!

Tröttheten börjar att göra sig påmind så det är nog dags att sova så man orkar med de två sista dagarna av lägret! Gonatt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj282010

Team 2014 är igång!

Skrivet av Mia klockan 21:58

Då är vi på plats i Sveg och har kommit igång med det första lägret! Idag har vi hunnit med ett pass med tester på rullskidor. Benskejt, stakning, helkropp skejt och helkropp klassiskt. Lite roliga impulser före och lite roliga fartlekar efter!

Imorgon blir det mera träning i Svegsterrängen och det ska bli spännade att se vad den kan erbjuda. Vem vet vi kanske ser någon björn i denna björntäta ort![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj252010

Läger i Åsarna!

Skrivet av Mia klockan 21:03

På plats i Åsarna och här är det full rulle med skiduniversitetet! Vi har hunnit med fina löppas, rullkskidpass och idag tog jag MTB och cyklade runt på spåren här i skogsterrängen. Mycket fin träningsmiljö är det här och fina turer på både rullskidor och löpning kan man göra! Igår såg vi till och med björnspår! Pulsen steg några slag och det var skönt att vi var ett gäng och inte ensam!

Det börjar kännas i kroppen att man är på läger och att man inte är så van vid att köra 2 pass om dagen. Men riktigt kul är det också att få starta upp hårtträningen inför sommaren med ett härligt gäng! Imorgon är det sista dan för mig här i Åsarna eftersom på fredag åker jag till Sveg på första team 2014 lägret. Det ska bli spännade att se vad som väntar! Där kanske vi till och med ser en björn! 

Dags för lite kvällsfika nu så jag orkar med morgondagens äventyr![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj132010

Österrike!

Skrivet av Mia klockan 23:00

Imorgon flyger jag ner till Wien och Österrike där jag ska gå på min systerson Jakobs dop. Ska bli kul att få en liten minisemester nu innan sommaren drar igång! Och jag hoppas även få lite bättre väder än vad det är här. Idag på morgonen var det vitt ute och rullskidpasset blev både blött och kallt, precis som det är på hösten innan snön lägger sig helt! Brr...inte skönt!

Dags för sängen så jag orkar upp och köra ett pass innan jag beger mig mot sydligare breddgrader!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj122010

Kallvalla i maj?!

Skrivet av Mia klockan 14:37

Det är inte riktigt vad man är van vid så här års kanske, men skidturen i Ullådalen blev en höjdare. Att vara i fjällen och njuta av vårskidåkningen ger verkligen en energiboost! Men idag fick rullskidorna åka på och första klassiska intervallpasset blev gjort. Skönt att köra igång kroppen igen efter vårens vilodagar!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj082010

Skare i Ullådalen!

Skrivet av Mia klockan 21:11

Idag var det en fin dag uppe i Åre och Ullådalsfjällen. Jag och Ida skippade rullskidorna idag och tog tillvara på den fina skidåknigen som finns kvar i fjällen. Vädret såg ut att bli sådär, men det sprack upp och vi fick lite sol på våra kinder trots allt. Det var ett skönt pass med grym skare hela passet! Vi passade även på att ta en fika på Åre bageriet och valde en chokladmuffins med hallon och vaniljkräm! Smarigt säger jag bara!  

Dagen slutade inte där utan vi tittade in på Lundhags affären i Järpen och där hittade vi lite smått och gott! Inte illa med rea alltså! Och nu har vi avslutat dagen med en god grillning. En bra lördag kan man lugnt säga![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj062010

Sommaren är på väg!

Skrivet av Mia klockan 13:06

Efter en lång och skön vårledighet hemma i norr så är jag nu tillbaka i Östersund igen. Träningen har jag börjat trappa upp och premiärturen på rullskidorna är gjord. Så nu är det bara att vänta på fina och varma sommardagar med dubbla träningspass!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer