apr072010

Hej hopp!

Skrivet av Mia klockan 21:29

Nu var det ett tag sen jag skrev något här så är kanske på tiden med en liten updatering. Är fortfarande hemma i byn och har blivit frisk så nu kan jag njuta av fina skidturer i det fina vårvädret som har varit, eller inte. Inte många soltimmar här inte, men idag fick jag njuta av lite sol i alla fall! Hoppas på att det riktigt fina vårvädret ska börja! Annars så har jag hälsat på lite vänner och haft trevligt med dem. Varit på besök i Tärendö, först på Charlottes mottagning efter hennes guld säsong och sedan för att tävla i birfukationsloppet. Blev nog säsongens sista tävling och det var kul att få avsluta där i en härlig tärendöatmosfär  Så det har varit sköna dagar att få ladda batterierna på inför kommande träningsperioder och en ny säsong.

Ha det gött i solen och njut av våren![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer