nov232009

Vilka tjejer!

Skrivet av Mia klockan 16:23

Första WC-helgen är nu förbi och vilken svensk helg det blev! Var väldigt inspirerande att få se hur de kämpade i spåren och att det visade resten av världen att de är på G inför OS-säsongen! Stort grattis till er!

Själv så vilar jag fortfarande eftersom det inte känns bättre i min hals...hmm, undra om det måste vara syrran som blandar till vitaminchocken när den ännu inte hjälpt...måste nog be henne flyga hit en från stockholm

Har nyss äntligen sett slumdog millionare och måste säga att det var en riktigt bra film! Till er som inte sett den säger jag, se den!  Nu ska jag försöka hitta på något gott till middag, några bra förslag? Tänk vad bra det skulle vara med en kock ibland[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov212009

WC-premiär!

Skrivet av Mia klockan 10:57

Snart är det dax att bänka sig framför tv:n och heja fram alla svenska åkare i Beitostölen. Riktigt spännade det ska bli att se hur det går! Jag tror att det kommer gå bra, riktigt bra för dem!

Idag har jag fått en ofrivillig vila eftersom jag vaknade i natt och var lite konstig i halsen. När väckarklockan ringde kändes det  inte bättre så för att vara på den säkra sidan så vilar jag idag och ber till gudarna att inte det ska bryta ut någon förkylning! Får blanda ihop min syrrans häxdryck bestående av vitlök, apelsin, citron, ingefära, honung och toppa med några blåbär...de baciller som klarar av den chockdrinken kan inte vara många! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

nov202009

Nytt rum!

Skrivet av Mia klockan 16:12

Igår fick jag lust att förnya lite i mitt rum så jag tog hjälp av Cilla och vi flyttade runt på mina grejer och testade olika varianter. Sängen där, byrån där eller kanske där...blev lite flyttande men tillslut så blev jag nöjd och nu känns det riktigt bra! Lite städning av lägenheten hade vi sen och sedan åkte vi en vända på stan och handlade lite julpynt  Längtar tills man får sätta upp det! 

Idag har jag snurrat runt på konstsnöslingan här på ÖSK och mycket folk var det så det gällde att vara på allerten för att jag skulle hinna köra mina impulser mellan alla åkare.

Ikväll är det glögg och spel hemma hos Eva. Känns bra att få lite julkänsla när vintern känns så långt borta i detta regniga och gråa väder.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov182009

ÖSK-skidan

Skrivet av Mia klockan 22:26

Ikväll har jag tävlat ÖSK skidan på den utlagda konstsnöslingan. Vi åkte 2 varv så det blev mellan 8-10 km. Var kul med en kvällstävling och vi var ganska många som kom till start, så det var också kul! Det var masstart skejt vi körde och i början var det trångt och lite åkning på stavar och skidor som gällde för att hitta sin possition. Det var bra att få träna att åka lite trångt och hitta luckorna i fältet, för det är man inte så van vid så här i början på säsongen. Jag kände mig lite piggare än i helgen och kom 3:a idag. Britta vann och Sanna Hallberg kom på andra plats.

Har varvat ner i soffan till Grey´s så nu börjar man slappna av! Ska bli skönt att få sova och det bästa av allt är att det blir sovmorgon och vilodag!

Godnatt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov152009

I bilen mot Östersund

Skrivet av Mia klockan 16:10

Ja, då var denna tävlingsdag också genomförd och slutade på en 23:e plats. Känslan kändes mycket bättre idag på uppvärmningen men det ville sig inte riktigt i spåret. Det är i alla fall väldigt kul att säsongen äntligen är i gång!

Just nu sitter pappa Kalla, Charlotte och jag i bilen på väg till Östersund igen efter nästan två veckor i Bruks. Det ska bli väldigt skönt att få komma tillbaka till lägenheten, få packa upp väskan och sova i sin egen säng igen, Vilodag imorgon och det tror jag min kropp och knopp behöver efter ett långt läger och två tuffa tävlingar. Så sovmorgon, mammas bröd och en kopp te blir nog en bra start på vilodagen![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov142009

Tävlingspremiären avklarad!

Skrivet av Mia klockan 16:06

Första tävlingen för säsongen är nu gjord och den spänning som legat i luften har nu lättat lite. Tyvärr gick dagen inte som jag ville och kroppen svarade inte på mina komandon. Måste nog smörja nervbanorna inför imorgon så musklerna är på G. Jag hade hoppats på att kunna vara med att kriga i toppen idag, men icke! Som tur är, är det bara början på säsongen och än finns det tävlingar att åka fort på! Ser redan fram emot morgondagens tävling och hoppas på en ny dag med nya möjligheter!

Snöiga hälsningar från Bruks![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer

nov112009

Lägret snart slut och tävlingspremiären närmar sig!

Skrivet av Mia klockan 14:10

Tiden har gått fort här i Bruksvallarna och i morgon efter lunch avslutas lägret och vi får dra på oss klubbkläderna för att ladda inför tävlingspremiären på lördag. Det känns väldigt spännade och snart börjar nog tävlingsnerverna visa sig skulle jag tro

Under lägret har vi hunnit med att få lite julkänsla med glögg, lussebulla, pepparkakor, julmusik och det bästa av allt julpyssel där vi gjorde lite julkort och målade fina teckningar! Sedan så har trad-killarna bestående av Marcus Hellner, Johan Olsson, Daniel Rickardsson och Anders Södergren, haft ansvaret för detta lägers aktivitet och det blev kul! Först fick vi fika på villan inne i funäs och till det fick vi besvara ett mycket roligt frågefomulär där vi skulle svara på frågor om oss i laget, många skratt blev det! När det var klart spelade vi lite bowling. Tyvärr så var jag inte så jättebra på det och tror inte ens jag kom upp till skamgränsen på 100 poäng på en serie, men men kul var det!

Fram till helgen blir det lugna pass och försöka få kroppen och knoppen att känna sig alert och på hugget inför helgen då det ska gå fort i spåret![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

nov052009

Åter i Bruksvallarna!

Skrivet av Mia klockan 14:58

Nu är vi på plats igen i Bruksvallarna och vi har avverkat 3 träningsdagar här! Förhållanderna är fina och förutom mycket träning så har vi börjat testa igenom de nya skidorna, och det är kul! Tiden mellan passen går rätt snabbt och vi hinner inte med så mycket eftersom vi har lite olika möten med sponsorer och sådant, men idag så har vi det lite lugnare så då hoppas vi tjejer att vi ska hinna med att spela lite Wii som Britta har tagit med sig! Förrutom det att se fram emot så ska vi tjejer även ha en liten utbytarkväll med erfarenheter. Det tror jag kommer ge många bra taknar och tips som vi alla kan ha nytta av, så ikväll blir det nog en bra kväll! Nu är det dags för mellis innan vi åker ut med pannlampa på andra passet och får se skymningen falla över fjällen!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer