maj302009

Tiden går fort när man har roligt!

Skrivet av Mia klockan 17:49

Då var detta läger slut och väskan är uppackad. Det har varit ett roligt läger, där vi hunnit med lite roliga saker mellan passen. Vi fick en rundvandring i Orsa björnpark där vi spanade efter varg, brunbjörn, tigrar, järv, kamchatja (eller hur man stavar det) björn, lodjur och isbjörnar!! Det som var spännade var att se isbjörnarna, tigrarna, brunbjörarna och deras söta små ungar och sist men inte minst bjässe kamchatja björnarna som är 3,1 m hög när den står på bakbenen!

Jag tycker det har varit jättefint att träna i Orsa. Anna Haag har visat runt oss på fina rundor runt om i hennes hemtrakt och idag avslutade vi lägret med ett mycket bra intervallpass. Det blev löpning för de som är hela och för oss andra blev det ett skateintervallpass som vi körde i en 2,5 km lång uppförsbacke som var lagom brant så man kunde behålla tryck och teknik i åkningen. Efter passet var det snabba ryck med att packa ur stugorna, äta lunch och sedan hoppa in i bilarna för att  köra vidare mot Östersund.

Hemresan gick bra, men lite tråkigt att sitta i en buss när det är så fint sommarväder ute. Men vi får hoppas på fortsatt fint väder till veckan då nya träningspass kommer! 

 

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj262009

Orsa nästa!

Skrivet av Mia klockan 15:15

Har varit skönt att få vara hos syrran nu när jag ändå inte kunnat träna. Vädret har varit riktigt fint och man har hunnit med att vara ute i solen och få lite färg på de vinterbleka benen  Så snabbvisiten blev som en liten sommarsemester! Men nu är tåget ombokat och väskan packad. Jag har blivit frisk och får åka till Orsa på läger.

Solhälsningar från mig![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

maj242009

Picknick vid Mälaren...

Skrivet av Mia klockan 18:46

...Egentligen skulle jag vart framme i Orsa och det första lägret, men det ville inte min kropp. Har blivit lite sjuk med halsont så snabbvisisten här i Stockholm får bli lite längre än bestämmt. Jag i ett nötskal eller vad säger man?!

Det är tur att jag har lite sysselsättning med 3 st ungar som springer omkring och busar så man får tänka på lite andra saker än just träning...Idag har det vart fint väder med sol och vi kom just in från en liten picknick vid Mälaren. Festis och bragokex dracks och knaprades och i vattnet körde massa båtar medan solen glittrade i vattnet, fint med sommarkänsla! 

Nu ska jag försöka bli frisk och äta lite c-vitamin så att jag kanske kan ansluta till lägret någon dag senare  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj212009

Stockholm nästa!

Skrivet av Mia klockan 21:18

Tiden går fort, tänk att det redan är slutet på Maj och vi är inne i den 2:a träningsperioden! Träningen flyter på bra och kroppen svarar bra på träningen. Det känns väldigt positivt inför sommaren och jag har nog aldrig tidigare varit igång så; pass bra med träningen som jag är nu.

I morgon flyger jag ner till förhoppninsvis lite varmare breddgrader, Stockholm! Syrrans pojke, Melvin, ska döpas på lördag. Det kommer dock bli en snabbvisit för mig eftersom jag redan på söndag vid lunch åker vidare till Orsa och det första landslagslägret, vilket ska bli riktigt kul och spännade!
 

Ska försöka hinna blogga lite på lägret så om ni har lust får ni gärna klicka er in på bloggen och titta om något roligt inlägg har ramlat in!

/ Mia[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

maj122009

Hej!

Skrivet av Mia klockan 15:47

Träningen börjar trappas upp mer och mer nu och idag körde jag mitt tredje intervallpass för denna träningssäsong. Tyvärr var vädret inte så roligt, regn och blåsigt! Men det är sådant man får leva med om man valt en utomhussport! Det känns väldigt bra annars och motivationen är på topp igen efter vårens vila.

Jag har fått ett väldigt positivt besked om att jag kommer att tillhöra toppgruppen denna träningssäsong. Känns otroligt inspirerande att få den chansen!

I helgen har jag även haft besök av Sara & Maria. Det var kul! Vi gick lite på stan och var ut och åt Mongolisk buffé. Raggade runt med bilen och visade upp lite av Östersund. Tyvärr så hinner man inte med allt det man tänkt sig men jag hoppas att de hade lite roligt i alla fall.

Resten av veckan kommer mest att bestå av träning och skolarbete. Men om vädret blir fint till helgen blir det troligtvis grillning!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 4 Kommentarer