apr272009

Darr i benen...

Skrivet av Mia klockan 20:22

...är bara förnamnet till hur trött jag känner mig i benen nu efter ett grymt jobbigt men också kul spinningpass. Jag, Eva och Sara spinnade loss och svetten rann! Alltså jag skojar inte det rann verkligen från kroppen och benen brände! Shit, var några veckor sedan man kände sådan syra i benen men det nya träningsåret har börjat så det är lika bra att börja vänja sig inför sommarens träning! 

Tyvärr har vädret inte varit lika fint i dag som de senaste dagarna men igår var det en heldag ute i solen. Först blev det ett skidpass på skidstadion men det gick inte så bra, snön hade visst smällt lite! Så nu är det nog dags att at fram rullskidorna istället. Sedan åkte vi till Gustavsbergsbacken och grävde en solgrop och satt där några timmar och njöt av solen. På kvällen var det fortfarande väldigt varmt så då passade vi på att fortsätta dagen i kvällsolen på uteserveringen på Paus, riktigt trevligt! Hoppas vädret vänder och att dagens gråtrista himmel blir till sol igen! 

Förrutom träning idag har jag också hunnit med att vara en sväng på skolan och fixat lite på en B-uppsats som jag och Sara jobbar på. Vi ska undersöka hur den fysiska aktiviteten ser ut hos en grupp människor som har ett stilla sittande arbete. Ganska intressant är det faktiskt när man väl har kommit in i arbetet och ämnet lite mera. Så ska bli spännade att se hur resultatet blir.

Nu blir det lite återhämtning i soffan innan john blund hälsar på![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

apr232009

Sol, skare och grillning!

Skrivet av Mia klockan 18:26

Nu är jag tillbaka i Östersund igen efter två veckor hemma i P-vaara. Har varit skönt att få vara hemma och träffa familjen igen, även om det har varit full rulle med att försöka hänga med Elijas och kompani upp och ner för pulkbacken.

Här i Östersund blir det kanske inte pulkaåkning men igår blev det lång lunch med Eva på MR Husman och sedan en vända ner på stan och spana på lite kläder och annat... När vi var klara där lagade vi tacomiddag och sedan var det bara att packa väskan inför dagens pass som blev skaråkning i bydalsfjällen. Riktigt fint var det, hård skare och sol! Vi var kanske ute i 2 timmar och på vägen tillbaka in till stan ändrade vi planerna och letade upp en affär för att köpa lite lunch att ha med oss till svartsjöarna där ett gäng gjort upp eld och fina solplatser. Grillning, crocket på isen, och trevligt sällskap gjorde att vi blev kvar där ett tag. Verkligen härligt med vår! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

apr052009

Nu är det vår!

Skrivet av Mia klockan 17:48

Sitter i bilen på väg hem till P-vaara för att ladda batterierna efter en lång och rolig säsong! Idag slutade jag 7:a efter dagens jaktstart där jag gick ut som nr:11. Min taktik var att  försöaka åka ikapp de närmasta åkarna och sedan ligga med så länge jag orkade och det lyckades jag med. Vi var 5 åkare som slogs om placeringarna 4-8 men när vi närmade oss mål så lade Magdalena Pajala in sista stöten och tyvärr orkade jag inte hänga med så slutade på en 7.e plats. Men jag är jättenöjd med det resultatet och det mest positiva jag tar med mig från helgens tävlingar är att min rygg höll för två tuffa tävlingar! Det känns bra inför kommande sommarträning.

Nu när jag är hemma ska jag försöka att göra lite andra saker än att träna så huvudet får lite semester från jagandet av form och träningstimmar!

Glad Påsk på er allihopa![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

apr012009

Piteå nästa!

Skrivet av Mia klockan 22:45

Nu är väskan packad och klar! Ryggen känns bättre och det ska inte vara någon fara att tävla. Det ska bli roligt att få åka sista svergie cupen och när det dessutom är en prolog på lördag och sen en jaktstart på söndag. Det var länge sedan sist man tävlade i en jaktstart så ska bli kul att få jaga och förhoppningsvis bli jagad av några också.

Efter piteå kommer jag att åka hem till P-vaara för att få lite påskledigt! Jag hoppas att det blir finväder så man kan åka ut på någon sjö och pimpla, grilla korv och bara ladda batterierna inför kommande träningssäsong.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer