okt302008

Snö!

Skrivet av Mia klockan 15:05

Nu äntligen har det blivit vitt på backen! Igår kväll började det snöa. Var på gymmet och körde styrka igår på kvällen och när jag kom ut så var det vitt på backen och från himlen kom det massor av fina snöflingor. Öppna vallboxen och dra på mössan för snart åker skidorna på![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

okt292008

Minus grader!

Skrivet av Mia klockan 09:24

Nu har kylan börjat att komma hit till Östersund. Minus 3 grader står mätarn på och vägarna är hala så det börjar bli svårt att åka rullskidor. Skönt att vintern är på väg men samtidigt börjar det bli rikigt klurigt att kunna hitta alternativ träning för mig. Kan för tillfället bara träna vattenlöpning, styrketräning och staka eftersom jag har fått ont i ena knät.

Jag har fått hjälp med knät och förhoppningsvis ska det gå att träna bort. Kör ett grymt benstyrkepass som ska stärka upp insidalår och rumpan så att knät inte faller in och får en konstig vinkel som gör att jag får ont. Har haft träningsverk nästan varje dag nu i en veckas tid så benen är ganska möra även om jag inte kan träna "vanlig" träning fullt ut. Lite stressad känner man sig eftersom det inte är länge kvar till första tävlingen men man får gilla läget och bita ihop!

Nu ska jag packa väskan och sen åka till badhuset för lite vattenlöpning! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

okt142008

När kommer snön?!

Skrivet av Mia klockan 13:39

Har just kommit hem från lunchen på MR Husman och nu väntar jag bara på att vaktmästaren ska komma förbi och kolla på spisen som gått sönder. Kanske blir det en ny...

Har inte hänt allt för mycket på senaste tiden. Har hälsat på grannen Magda tillsammans med Emilia. Vi har kollat idol och stjärnor på is, men våra jurybedömningar från soffan stämde inte alls med den riktiga juryn så ett framtida jobb som det vet jag inte om vi platsar till?!...

Träningen flyter på bra. Känner mig ganska pigg och det känns bra för har lite mindre träning den här perioden för att sen kunna köra på lite mer innan säsongen drar igång. Det är inte alls länge kvar nu till premiärtävlingarna i Bruksvallarna som går 15-16 november. Ser fram emot det och att få börja åka skidor på riktig snö. Håller tummarna för att snön ska börja falla snart! Blir det bra snöförhållanden hemma i norr så kommer jag troligtvis att åka hem!

På torsdag händer det! Då ska jag och Eva kolla på Björn Gustavsson, Måns Möller och några tll stå-up komiker! Hoppas på träningsverk i magen efter den kvällen! Men fram tills dess så får ni ha det så bra och hoppas på att vintern dyker upp.[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

okt052008

Fartveckan avklarad och knät är bra igen :)

Skrivet av Mia klockan 20:52

Körde sista intervallpasset i morse och fartveckan är avklarad. Regnit och blåsigt ute när jag, Charlotte, Emilia och Maria åkte ut mot Frösön och tornetintervallerna, men det är ju höst och lite ska man väl tåla...

Klarade av alla tre intervallerna utan att klanta till mig och slå en vurpa . Gick ganska segt idag, man känner att intervallpassen har slitit en del på kroppen så i morgon ska jag vila och ladda batterierna igen. Knät blev bra av att vila och nu har jag bara lite skrapmärken kvar som tur är 

I helgen har Sofie Ekberg varit i stan och då passade vi på att fixa till en supergod middag hemma hos mig och Anna. Vi var åtta stycken som trängdes på ett bord för tre, men vi fick plats! Emilia och Sofie hade huvudansvaret i köket och fixade och donade med kött och såser. Blev verkligen supergott!  Tog igen lite tjejsnack medan vi åt och ni kanske kan förstå hur det lät med åtta tjejer i ett rum  Sedan så avslutade vi kvällen med att kolla in Torgny Mogren på tv programmet "stjärnor på is". Grym han var på att trumma!...En riktig helkväll  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

okt012008

Krach!

Skrivet av Mia klockan 13:42

Idag skulle jag köra intervaller upp till tornet. Regnit och småkallt ute men bara på med regnkläderna och ut och köra. Allt gick bra tills jag skulle åka ner efter första intervallen. Hade just börjat rulla iväg och skulle bara bromsa in lite innan jag skulle svänga av till den andra vägen....skidan halkade iväg och jag for med knät rakt ner i asfalten. Det var med nöd och näppe som jag höll tillbaka tårarna. Trodde smärtan skulle avta men när jag åkt ända ner för backen och skulle börja min andra intervall gjorde det ännu ont och knät hade börjat svullna upp. Så jag tog på mig vätskebältet och stakade hem...

Det är aldrig kul att behöva avbryta ett pass men tog det säkra före det osäkra och förhoppningsvis kommer svullnaden också lägga sig snabbare. ..

Hoppas att jag inte lyckas klanta till mig ännu mer idag.... [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 3 Kommentarer